Elisabeth Åsbrink Augustprisnominerad!

 

Vi gratulerar Elisabeth Åsbrink som är nominerad för sin bok “1947” i kategorin bästa fackbok.

Såhär blir det om man lägger in flera stycken text plus bildmaterial. Centrerad text gör sig bäst i helheten, men blir kanske svårare att läsa när det är långa texter. Men man kan även snygga till varje block. T.ex. nomineringstexten med spacers vänster och högerför att hålla ihop styckets bredd. Men då måste man gå in och göra dessa justeringar manuellt i varje post? Verkar inte gå att ställa in margin/padding i Style Editor. Å andra sidan går det rätt snabbt att lägga in spacers för anpassning av satsytan.

 

 

Från nominering:
Vad gör vi idag som våra efterkommande kommer att brottas med om sjuttio år? Frågan väcks av denna kalejdoskopiska essäsamling där storpolitik blandas med vardagliga händelser under ett år i världshistorien. På en njutbar prosa lotsas läsaren genom ett till synes obetydligt år med en svart historia och långa skuggor över kommande epoker.

 

Social Media-ikonerna går inte att radera? Eller försvinner respektive om man inte aktiverar dem?
Annars kanske det är okej att man fuskar och gör dem vita. Men de kommer fortfarande finnas här och vara klickbara för dem som råkar hamna med markören över ikonerna.
Vill ha: Facebook, kanske Twitter? Hjärtat är förmodligen like-funktion? (Ej Facebook, en sån kan man lägga in manuellt via Facebooks Developer Tools.)

Conny Lindstrom